اسلایدشو گیلان گشت اسلایدشو گیلان گشت اسلایدشو گیلان گشت اسلایدشو گیلان گشت اسلایدشو گیلان گشت

تقویم مرداد

شالیزار

مرکز جامع معلولین طراوت

دریا

جشنواره عکاسی

مرجو قلیه

غذای گیلانی نمک، فلفل: به مقدار لازم عدس: 2 پیمانه گردو(خرد شده): 1/3 پیمانه سیر: 8 حبه رب انار: 2 قاشق سبزی معطرو خشک:1 قاشق طرز تهیه: ابتدا ... ادامه مطلب

کولی غورابیج

مواد لازم:ماهی کولی ۵۰۰ گرممغز گردو ۱۵۰ گرمسبزی ها شامل (نعناع، چوچاق، خال واش، گشنیز) جمعاً ۲۵۰ گرمنمک، فلفل و زردچوبه کمیآبغوره ۱ قاشق غذاخوریطرز ته ... ادامه مطلب

سیروابیج

طرز تهیه سیرابیج❇️ مواد اولیه (برای 3 نفر): ادامه مطلب

اناربیج

اناربیج یا انارآویج یا خورش فسنجان گیلانی از غذاهای سنتی گیلان است. انار آویج در واقع نوعی فسنجانِ تابستانی است. فسنجان غذای گرمی است که در تابستان چن ... ادامه مطلب

خورشت "آبکی" یا "ترش واش"

برای 5 نفر مواد لازم: سبزی 1 کیلو(نیم کیلویش ترش واش و بقیه نیم کیلو شامل گشنیز، چغندر، کمی تره،کوتکوتو، نعنا، چوچاق، بوانجیر، خیلی کم جعفری)سیر: 1 ... ادامه مطلب

خورشت غوره مسما

مواد لازم: مرغ: تعداد تکه ها به تعداد افراد مصرف کنندهپیاز متوسط: 2 عددگوجه: 3 تا 4 عدد کوچکبادمجان: دلخواهغوره: نصف لیوان( یا 1 لیوان، براساس علاق ... ادامه مطلب

گمج کباب

دستور تهیه گمج کباب خیلی متنوع هست؛ حتی در اینکه آیا این غذا گردو داشته باشه یا نه، یا حتی در نوع سبزی های معطرش هم اختلاف نظر وجود داره.بنابراین شاید ... ادامه مطلب

رشته خوشکار؛ شیرینی مخصوص گیلانی‌ها در ماه مبارک رمضان

رشته خوشکار رَشتهخُشکار (گیلکی: Rasht Khoushkaar) شیرینی سنتی گیلانی است. این شیرینی به عنوان شیرینی ویژهٔ ماه رمضان نیز مورد استفاده قرار میگیرد که ... ادامه مطلب

روش تهیه‌ی فرنی فََشْکََلْ گیلانی

روش تهیهی فرنی فََشْکََلْ گیلانی فرنی فشکل, فرنی مخصوص گیلان است که از شیرهی حاصل از برنج ساییده به دست میآید. مواد لازم برای 6 نفر: برنج مرغ ... ادامه مطلب

خورشت نازخاتون

موادلازم:1-گوشت مغز ران _ 1کیلو2_ سبزى (نعناع و جعفرى) _ نیم کیلو3_ بادنجان قلمى ریز _ 6 عدد 4_ آبغوره _ 3 قاشق سوپخورى5_ نمک و فلفل _ به اندازه کافىط ... ادامه مطلب