اسلایدشو گیلان گشت اسلایدشو گیلان گشت اسلایدشو گیلان گشت اسلایدشو گیلان گشت اسلایدشو گیلان گشت

لاهیجان، شیطان کوه

اسبهای زیبای لاهیجان

مرکز جامع معلولین طراوت

درخت

مرغ دریایی

دیبیجا

دیبیجا یک غذای گیلانی با ماهی است که می توانید برای یک وعده غذایی بسیار مناسب باشد. مواد لازم برای دیبیجا اشپل (ماهی سفید): 1عدد تخم مرغ: 3عدد برگ ... ادامه مطلب

فندق قاتوق

فندق قاتق یکی از غذاهای محلی سالم و پرانرژی استان گیلان است که با فندق و مرغ و بادمجان و چاشنی های مختلف درست می شود. مواد لازم برای فندق قاتق فند ... ادامه مطلب

آش ترش گیلان (تورشه آش)

مواد لازم سبزی ( تره، جعفری، گشنیز، اسفناج ، نعناع): ۱کیلو باقالی: نیم کیلو آبغوره یا گوجه سبز ترش: ۲لیوان برنج: نیم کیلو سیر: ۲بوته طرز تهیه ... ادامه مطلب

بورانی بادمجان

مواد لازم: 600 گرم بادمجان 250 گرم گوجه فرنگی 3 حبه سیر 1 فنجان ماست 4/1 تا 2/1 فنجان روغن نمک و فلفل به میزان لازم نان لواش یا چیپس چیتا طرز تهیه ... ادامه مطلب

نان کشتا یا خرفه(گیلانی)

مواد لازم: شکر 1 پیمانهنمک نوک انگشتتخم خرفه یا شنبلیله(پودر شده) 2 قاشق غذا خوریکدو حلوایی (پخته شده) 2 پیمانهآرد (مخلوط آرد برنج و گندم ... ادامه مطلب

خورشت گل در چمن

گل در چمن گل در چمن نوعی باقلا خورشت است که در قدیم برای تفاوت اسم بین استفاده از لوبیای کشاورزی و استفاده از پیل باقلا یا باقلی مازندرانی نامیده شده ... ادامه مطلب

کوکوی اشپل

طرز تهیه کوکوی اشپل کوکوی اشپل غذای محلی گیلان است. اشپل، همان تخم یا خاویار ماهی است. مواد لازم برای کوکوی اشپل سبزی (تره- جعفری- شوید- نعنا): 3 ... ادامه مطلب

مطنجن مرغابی

طرز تهیه مطنجن مرغابی مطنجن مرغابی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد لازم برای مطنجن مرغابی مرغابی: 1عدد مغز گردوی ساییده: 5 -6 پیمانه قیص ... ادامه مطلب

پنیر برشته شمالی

طرز تهیه پنیر برشته شمالی پنیر برشته یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است که به پنیر وورووشته، پنیر وروشون هم شناخته می شود. املت شمالی را با هر پنیر ایر ... ادامه مطلب

شیرین قورمه

طرز تهیه شیرین قورمه شیرین قورمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانی هاست که طعم بسیار خوشمزه و دلچسبی دارد. مواد اولیه شیرین قورمه گوشت خردشد ... ادامه مطلب