اسلایدشو گیلان گشت اسلایدشو گیلان گشت اسلایدشو گیلان گشت اسلایدشو گیلان گشت اسلایدشو گیلان گشت

تقویم آبان ماه

باغ چای

مرکز جامع معلولین طراوت

پاییز

جشنواره عکاسی

خورشت گل در چمن

گل در چمن گل در چمن نوعی باقلا خورشت است که در قدیم برای تفاوت اسم بین استفاده از لوبیای کشاورزی و استفاده از پیل باقلا یا باقلی مازندرانی نامیده شده ... ادامه مطلب

کوکوی اشپل

طرز تهیه کوکوی اشپل کوکوی اشپل غذای محلی گیلان است. اشپل، همان تخم یا خاویار ماهی است. مواد لازم برای کوکوی اشپل سبزی (تره- جعفری- شوید- نعنا): 3 ... ادامه مطلب

مطنجن مرغابی

طرز تهیه مطنجن مرغابی مطنجن مرغابی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد لازم برای مطنجن مرغابی مرغابی: 1عدد مغز گردوی ساییده: 5 -6 پیمانه قیص ... ادامه مطلب

پنیر برشته شمالی

طرز تهیه پنیر برشته شمالی پنیر برشته یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است که به پنیر وورووشته، پنیر وروشون هم شناخته می شود. املت شمالی را با هر پنیر ایر ... ادامه مطلب

شیرین قورمه

طرز تهیه شیرین قورمه شیرین قورمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانی هاست که طعم بسیار خوشمزه و دلچسبی دارد. مواد اولیه شیرین قورمه گوشت خردشد ... ادامه مطلب

خورش جغرتمه

طرز تهیه خورش جغرتمه خورش جغرتمه از غذاهای سنتی گیلان است. مواد لازم برای خورش جغرتمه سینه مرغ پخته شده: یک دوم سینهپیاز متوسط سرخ شده: یک عددتخم ... ادامه مطلب

خورش دختر لوس

طرز تهیه خورش دختر لوس غذاهای گیلانی علاوه بر اینکه طعم بی نظیری دارند، اسم های جالب توجه و تامل برانگیزی نیز دارند که گاه ریشه آن مشخص نیست. خورش دخ ... ادامه مطلب

ورقه گیلکی

طرز تهیه ورقه گیلکی ورقه، نوعی کوکوی بادمجان گیلکی است که با نان یا کته خورده می شود. برخلاف ظاهر ساده اش طعم فوق العاده ای دارد و تهیه آن در زمان و ... ادامه مطلب

میرزا قاسمی با گردو

طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو در این مطلب یک روش دیگر برای تهیه میرزا قاسمی آموزش خواهیم داد که به آن گردو هم اضافه خواهیم کرد. مواد لازم برای میرز ... ادامه مطلب

اشپل لقمه

اشپل لقمه اشپل لقمه یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد. مواد لازم برای اشپل لقمه اشپل (متعلق به ما ... ادامه مطلب